terapeuter

118358902_3155112081271134_7558576922395
DSC_1925 2.jpg
Screen Shot 2019-02-10 at 20.26.51.png
Skjermbilde 2021-02-14 kl. 12.21.04.png
Screen Shot 2019-02-10 at 20.25.51.png

Agder:

ANN HELEN SLETTA

Tlf: 975 73 348 

post@hvitrose.no

      "Jeg har siden 2008 arbeidet med komplementær og vestlig medisin som sykepleier, naturmedisinsk muskelterapeut, kraniosakralterapeut, kinesiolog og healer. Jeg er opptatt av  samhandling – timene skreddersys og tilpasses ditt unike behov. 

 

   Life Alignment vibrasjonshealing står mitt hjerte nærmest.

Mitt eget liv har nådd nye høyder med denne metoden, så jeg har klokketro på den. I disse balanseringene forløses uhensiktsmessige og utdaterte trossystemer som igjen skaper forandring og ny forståelse av og i oss  selv.

   Alt som skjer rundt deg i livet ditt reflekterer din indre tilstand. Og din naturlige tilstand er å føle velvære og å være i flyt. 

 

             Langdistanseblanseringer eller fjernhealing oppleves av mine klienter også som svært effektivt med denne metoden".

 

 

Medlem av bransjeforbundet NLH (www.nlh.onl)

  Ann Helen Sletta, Hvit Rose – healing vekst harmoni,

  Tlf 97573348, post@hvitrose.nowww.hvitrose.no     

  Adresse: iFlyt-senteret, Kongens gate 11, 4610 Kristiansand

  Aviorgården, Bark Silasvei 5, 4876 Grimstad

Oslo:

                                     Kristin Norenberg

                                                              Tlf: 90987124

                                                 kristin@norenberg.com

     "Jeg er glødende opptatt av å hjelpe mennesker til å bli mer bevisste, 

få kontakt med sin indre visdom og ta sunne og gode valg. Finne balanse, tilstedeværelse og indre ro i en krevende hverdag. 

Etter 25 år i næringslivet i inn- og utland forlot jeg en suksessfull karriere for å hjelpe mennesker vikle seg ut av gamle mønstre og få mer balanse i hverdagen. Jeg bruker Life Alignment i mitt arbeid, og synes det er et kraftfullt verktøy som balanserer helheten"  

 

Kristin er sertifisert og godkjent NLP-coach, healer og medium. Hun holder kurs og foredrag og jobber som intuitiv veileder – Kristins bok ”Balansekvinnen” har kommet ut i 3. opplag og har fått veldig gode tilbakemeldinger. 

 

 Les mer om Kristin og Universal Balance AS på www.norenberg.com 

kristin@norenberg.com

90987124

 

Nettside: www.kristinnorenberg.no

Facebook: Kristin Norenberg - BalanseCoach

Instagram: kristinnorenberg og artby_kristin_a

FREYA THALUND FOSSEN 

Tlf: 967 85 799 

freyathalundfossen@gmail.com 

Asker:

 

ANNE MYHRE

Tlf: 920 17 541 

anne@lifealignment.no 

  "Jeg er interiørarkitekt og opptatt av å hjelpe mennesker å skape harmoniske omgivelser - målet er vitale rom med god energi.

 

I min praksis som interiør- og feng shui konsulent hjelper jeg mine klienter å finne fram  til funksjonelle løsninger med fokus på harmoni og energiflyt i boligen. 

                                                         

  Kunnskapen og visdommen vi finner i klassisk feng shui hjelper oss å forstå elementene i våre omgivelser og hvordan det påvirker oss. Dette er verdifull informasjon å ta med seg enten det gjelder hjemmet vårt, fritidsboligen eller arbeidsplassen.                                 

   Å jobbe med hus er å jobbe med menneskene som bor der. Vi påvirkes av våre omgivelser, samtidig som vår egen historie preger våre rom".

Anne har bakgrunn som økonom og jobbet mange år i bank og finansbransjen. Etter 20 år lyttet hun til andre behov og fulgte en gammel drøm. Hun studerte interiørarkitektur, senere holistiske studier som feng shui og NLP. Hun er også sertifisert innen Life Alignment og Home Alignment teknikker og gjør energibalanseringer. 

Bærum:

MARGARET ØVERBY 

Tlf: 47 92441312   

maoeverb@online.no 

 "Gjennom livet har vi opplevelser som setter seg fast i bevisstheten og underbevisstheten.Kroppen har minner og vet selv hvor det er blokkeringer.

 

Med Life Alignment teknikk er det kroppen selv som viser vei til roten av problemet. Life Alignment jobber med årsaken for å bygge opp immunforsvaret.

 

Jeg bruker muskeltesting, pendel og vortex kort under behandling".

Margaret har praksis i Bærum; Snarøyveien 103 E, 1367 Snarøya  

Ta gjerne en titt på: www.wellbeing.no eller 

http://www.margaretoverby.no/

Margaret er sertifisert terapeut siden 2014 og holder også kurs. 

Utdannelse: Life Alignment Body Spin, Module 1, 2, 3, 4 og 5.  Har også tatt følgende kurs: Life Alignment Allergi, bruk av Voretex kort,og Iris kurs 

RUTH-KRISTIN BREKKE ASPAAS

Tlf: 905 33 515 

rkbrekke@gmail.com

CATHERINE LINSTAD

Tlf: 977 64 680 

Sogn og Fjordane:

BENTE RYLANDSHOLM

Tlf: 932 10 150  

brylan@online.no

(Informasjon kommer)

 

METTE A. WIKBORG

Tlf: 905 36 164

mettewikborg@mac.com 

  "Jeg er opptatt av at vi alle kommer inn i livet med et unikt potensiale. Ofte går vi til det motsatte av det vi er kommet hit for. Hva du er her for å lære og hvordan du kommer frem til det, er ved å møte dine skyggesider. Da snur du motgangen rundt til etterhvert å bli edelstenene i livet ditt.

Min interesse er å lytte og forstå andre mennesker. Ved å finne verktøyet som hjelper deg å nære deg selv, åpner du mange og spennende veier. Her kommer pusten inn som en av de viktigste hjelpemidlene vi har. Jeg har også alltid vært opptatt av Astrologi og livet utenfor det vi ser. Etter 16 år i USA har jeg lært å se livet fra mange sider"

Mette har Reiki 1, 2 og 3 er tankefelt instruktør og Life Alignment terapeut samt Kundalini Yoga instruktør. 

Geilo:

ANNIKA RADLØV

Tlf: 97 06 22 07 

 Life Alignment terapeut. Har tatt Body Spin, Modul 1, 2, 3, 4, og 5.  Dipl. Akupunktør TCM, Acunova, Qigonginstruktør. Medlem av NNH og NFHM, Ansvarsforsikring.

 Life Alignment/Energibalansering er en frekvenshealingmetode der man  sammen med kroppens cellulære minne identifiserer energetiske og emosjonelle blokkeringer. Velegnet for fysiske, mentale og emosjonelle problemer. Muskeltesting og pendulering brukes. Gamle og nye negative mønstre løses opp. Energien styrkes både fyskisk psykisk og åndelig. Ingen bruk av nåler, kun magneter/vortex kort.

Annika gir også energibalansering  i Stockholm, Göteborg og Oslo. 

annikra@gmail.com

Akupunkturklinikken, Geilo

www.akupunkturklinikken.net

Dr. Holms Hotel spa-avd. Geilo

 

Skjermbilde 2021-02-14 kl. 13.28.22.png